Віночком з кольорових кульок була обрамлена сцена церкви «Дім Слави Божої» 23.05.2021 року на святковому кафедральному служінні. Гарний банер на всю стіну сцени із глибоким змістом: на голубому фоні неба неймовірно білий голуб з розправленими крилами і напис – «Дім  Слави Божої» 21 річниця церкви. Усі ж вони сповнились Духом Святим (Дії 2:4).

Звичайно все починалось з радісних усмішок і щирих вітань. З самого ранку,  церква «Дім Слави Божої» жваво наповнювалась людьми. Приїхали пастора та брати і сестри з дочірньої церкви з Борщова, домашніх церков з Устя і Росошан. Вітаю, вітаю, вітаю – лунало звідусіль! В «Домі Слави Божої» – святкують 21 річницю!

Двадцять один рік Бог через Свою церкву «Дім Слави Божої» пробиває темряву цього світу, темряву диявольського обману, невір’я, безбожності, гріховної залежності, релігійного заблудження, даючи можливість кожному,  через покаяння, мати у вічності життя із Богом у Царстві Божому.

Після надзвичайно радісного, щирого прославлення і хвали пастор церкви Роман Продивус  у молитві дякував Богу за реальну дію, за Батьківську опіку, за постійну підтримку, за те, що Бог дійсний поводир для кожної Своєї дитини, за утішителя Духа Святого, за те, що кожен брат і сестра, які будуть вірні Господу і цій церкві – будуть у вічності з Ним, з Богом і Батьком! А Його Дім наповниться людьми і Його Слава покриватиме Його живу церкву!

Глибоке і помазане поклоніння нашого служіння прославлення, дало змогу кожному хто шукав Божого дотику і Слова отримати таку нагоду.   Слова псалмів, їх професійне звучання торкалось сердець, було можливим «фізично»  доторкнутись до Божої присутності.

Саме після такого поклоніння, було реально прийняти потужне Боже Слово, яке Бог дав через проповідь пастора Романа «Засновник Церкви» із книги Дії святих апостолів 2:4. Проповідь про Того, Хто утворив нашу церкву – про Духа Святого. Основою церкви є Слово Боже, Головою церкви є Ісус Христос, а автором і творцем церкви є Дух Святий, який зійшов на учнів Христа в день П’ятидесятниці. Детально пастор розкрив зміст праці Духа Святого в житті людини через три етапи: біля нас, в нас, і на нас. І кожен мав нагоду проаналізувати в якій позиції Дух Святий з ним. Якщо ми задіємо в своїй ситуації Духа Святого, то вона не може бути програшною, тому необхідно мати дуже близькі і тісні стосунки з дорогоцінним Духом Святим.

І далі особливою була молитва пастора Романа, про прийняття присутніми і тими хто дивився проповідь, благодаті і подарунка – дії Духа Святого на нас з ознакою говоріння на інших мовах. Це була дуже підбадьорююча молитва для реальності духовного буття кожного з нас, та для можливості кожному вірному Богові, показувати світові переваги  Божої церкви.

Яке ж День народження без подарунків і частувань? Наше День народження закінчилося святковим частування іменинними солодощами кожному із присутніх. Незабутній час, ще один незабутній рік, наближення нашою церквою до основної мети – виконання бачення церкви «Дім Слави Божої» –  досягнути десятої частини міста Чернівці!

З Днем народження дорога церква!!!

 


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.